Daniëlle Hermans
Daniëlle Hermans
Ik ben Daniëlle Hermans (1973). Al van kleins af aan ben ik gek met dieren, maakte niet uit wat het was, hond, paard, kat, konijn, alles was en is goed. Maar de liefde voor dieren in mijn werk in de praktijk brengen….
Nadia Bagmeijer
Nadia Bagmeijer
Ik ben Nadia Bagmeijer, geboren en getogen in Hoorn, Nh (1987). Sinds 2013 woon ik met mijn gezin in Haelen en zouden we nooit meer anders willen. Onze “roedel” wordt naast man en (puber) zoon aangevuld door Yoshi (Bordercollie x Labrador) en Sky (Bordercollie)….
Ageeth Manschot
Ageeth Manschot
Ik ben opgegroeid met een heel scala aan huisdieren en zag het daarnaast als mijn taak om alle gewonde en zieke beestjes mee naar huis te nemen. Het stond al vrij vroeg vast dat ik dierenarts zou worden. Helaas ben ik 3 keer uitgeloot en heb uiteindelijk Tuinbouw…
Juliëtte van den Heuvel
Juliëtte van den Heuvel
Als dochter van een hondenfokker/trainer kan ik natuurlijk niet veel anders dan gek zijn op dieren. Het is me als het ware met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan hebben we honden in huis gehad en ben ik gewend geweest om dieren om me ….
Monicque van Rossum
Monicque van Rossum
Hallo, mijn naam is Monicque van Rossum. Met mijn man, dochter en 2 honden wonen we in het prachtige Leudal. Heel mijn leven heb ik honden om mij heen gehad. Van puppy’s tot oude bessies die hun laatste jaren nog een warme mand zochten. De liefde voor honden heeft me ook naar het pad van hondentrainer geleid..