Daniëlle van den Heuvel
Daniëlle van den Heuvel
Ik ben Daniëlle van den Heuvel (1973), getrouwd en moeder van twee dochters. Al van kleins af aan ben ik gek met dieren, maakte niet uit wat het was, hond, paard, kat, konijn, alles was en is goed. Maar de liefde voor dieren in mijn werk in de praktijk brengen….
Nadia Bagmeijer
Nadia Bagmeijer
Liefde voor dieren heeft mijn hele leven een grote rol gespeeld. De liefde voor honden en paarden is echter zo groot dat naast een eigen paard een eigen “roedel” niet kon uitblijven. Onze “roedel” wordt naast mijn man en (puber) zoon aangevuld door ….
Ageeth Manschot
Ageeth Manschot
Ik ben opgegroeid met een heel scala aan huisdieren en zag het daarnaast als mijn taak om alle gewonde en zieke beestjes mee naar huis te nemen. Het stond al vrij vroeg vast dat ik dierenarts zou worden. Helaas ben ik 3 keer uitgeloot en heb uiteindelijk Tuinbouw…
Monicque van Rossum
Monicque van Rossum
Hallo, mijn naam is Monicque van Rossum. Met mijn man, dochter en hond wonen we in Roermond. Heel mijn leven heb ik honden om mij heen gehad. Van puppy’s tot oude bessies die hun laatste jaren nog een warme mand zochten. De liefde voor ….
Juliëtte van den Heuvel
Juliëtte van den Heuvel
Als dochter van een hondenfokker/trainer kan ik natuurlijk niet veel anders dan gek zijn op dieren. Het is me als het ware met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan hebben we honden in huis gehad en ben ik gewend geweest om dieren om me ….
Sanne Lemmen
Sanne Lemmen
Ik ben Sanne en hoewel ik mijn hele leven al weg ben van honden, werd ik pas in het najaar van 2018 trotse eigenaar van mijn eerste hond Baloe (een kruising tussen van alles en nog wat, overgevlogen vanuit Griekenland)