Ontmoet ons team

Team2018-10-28T11:07:22+00:00
Daniëlle van den Heuvel
Daniëlle van den Heuvel
Ik ben Daniëlle van den Heuvel (1973), getrouwd en moeder van twee dochters. Al van kleins af aan ben ik gek met dieren, maakte niet uit wat het was, hond, paard, kat, konijn, alles was en is goed. Maar de liefde voor dieren in mijn werk in de praktijk brengen….
Nadia Bagmeijer
Nadia Bagmeijer
Liefde voor dieren heeft mijn hele leven een grote rol gespeeld. De liefde voor honden en paarden is echter zo groot dat naast een eigen paard een eigen “roedel” niet kon uitblijven. Onze “roedel” wordt naast mijn man en (puber) zoon aangevuld door ….
Ageeth Manschot
Ageeth Manschot
Ik ben opgegroeid met een heel scala aan huisdieren en zag het daarnaast als mijn taak om alle gewonde en zieke beestjes mee naar huis te nemen. Het stond al vrij vroeg vast dat ik dierenarts zou worden. Helaas ben ik 3 keer uitgeloot en heb uiteindelijk Tuinbouw…
Jose Sigmans
Jose Sigmans
Ik ben José Sigmans, 38 lentes jong en trots baasje van mijn hulphond Boyke. Ik ben opgegroeid met honden en ik kan me een leven zonder niet voorstellen. In 2014 ben ik samen met Stichting Hulphond Nederland begonnen met het zelf opleiden van ….
Monicque van Rossum
Monicque van Rossum
Hallo, mijn naam is Monicque van Rossum. Met mijn man, dochter en hond wonen we in Roermond. Heel mijn leven heb ik honden om mij heen gehad. Van puppy’s tot oude bessies die hun laatste jaren nog een warme mand zochten. De liefde voor ….
Juliëtte van den Heuvel
Juliëtte van den Heuvel
Als dochter van een hondenfokker/trainer kan ik natuurlijk niet veel anders dan gek zijn op dieren. Het is me als het ware met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan hebben we honden in huis gehad en ben ik gewend geweest om dieren om me ….