Project omschrijving

Omdat we komend jaar 5 jaar bestaan hebben we iets leuks bedacht, namelijk de Supercharge Specials.  We hebben ze zo genoemd omdat je in 4 weken tijd een bepaald concept of type training gaat volgen waarin je als het ware een energie boost krijgt om ermee aan de slag te gaan.  Zoals jullie van ons gewend zijn zal dit veel zijn in de vorm van korte spellen.
De specials zijn op een enkele na toegankelijk voor alle cursisten die al een puppycursus hebben gevolgd bij ons of ergens anders.  Dit betekent dat de groepen zoals dat zo mooi heet verticaal zijn en er dus in één cursus een hond van 6 maanden en een van 5 jaar kan zitten. En dat is ook helemaal niet erg. Iedere hond kan de oefeningen op zijn niveau uitvoeren en op zijn eigen snelheid leren. En geloof het of niet, honden leren zelfs van elkaar.

Dit betekent dat we per periode 2 x een blok van 4 weken een special geven. Dus als je van afwisseling houdt of je doet al een reguliere cursus en je wilt nog iets meer dan kun je daar 4 weken lang van genieten ( en dan misschien weer 4 weken van iets anders ;-)).
We kunnen ons voorstellen dat je misschien niet goed weet wat geschikt is voor jouw hond, dus vraag ons gerust om advies. Wij raden puppy cursisten wel aan om in ieder geval ook een basic cursus te doen, aangezien de specials maar op één onderdeel zijn toegespitst en geen vervanging zijn voor een basic cursus waar veel meer wordt gewerkt aan opvoeding.

Denk eraan dat er in alle specials net als de reguliere cursussen maximaal 6 combinaties kunnen deelnemen en vol = vol. We zullen ze absoluut herhalen volgend jaar in volgende seizoenen, dus grijp je nu mis of wordt het nu gegeven op een tijdstip dat jou niet past, treur niet, dan heb je in het voorjaar weer een mogelijkheid.