Project omschrijving

Omschrijving

Voor sommige mensen zijn de tijden dat we groepslessen geven niet haalbaar ivm werk of wisselende roosters. Ook kan het zijn dat je hond het gewoon heel moeilijk vindt om in de buurt van andere honden te zijn, maar je wel graag wat tips en hulp wilt bij de opvoeding van je hond. Dan is het mogelijk om een privéles te nemen. Deze lessen geven we voor alle cursussen die we aanbieden. De tarieven zijn als volgt en afhankelijk van het soort cursus.

Tarieven privélessen
Opvoedles  voor pup of puber  – € 50,- per uur ( wil je meerdere lessen vastleggen, dan kost de 2e les € 45,- , de 3e les € 40,- en alle volgende lessen € 40,-)
Privéles Perfect recall – € 50,- per uur ( wil je meerdere lessen vastleggen, dan kost de 2e les € 45,- , de 3e les € 40,- en alle volgende lessen € 40,-)
Privéles Agility – € 50,-  per 45 minuten
Privéles mantrailen – € 50,- per uur (op voorwaarde dat je zelf een runner meeneemt)
Privéles mantrailen met 2 personen – € 35,- per persoon voor samen 1,5 uur (op voorwaarde dat jullie zelf een runner meenemen)
Privéles Nosework € 25,- voor een half uur
Privéles voor een mild gedragsprobleem zoals trekken aan de lijn – € 55,- per uur. (zie voor meer informatie privéles gedrag)