Project omschrijving

Omschrijving

Voor wie?
Voor iedereen die om wat voor reden dan ook liever privéles heeft om te werken aan een  betrouwbare hier. Dan is het perfect recall pakket  dé manier om aan de slag te gaan met je hond.

Wat biedt het pakket?
Een van onze instructeurs zal via videobellen of telefoon een uitgebreid intake gesprek met jou plannen om samen te bespreken waarom je graag specifiek wilt werken aan de recall. Wat zijn de grootste problemen waar je tegen aan loopt met het loslopen van je hond en waarom wil je dit gaan oefenen in privélessen.
Je bespreekt waar je graag naar toe wilt werken en je instructeur geeft ook aan of je wensen realistisch zijn en haalbaar. Er wordt dan door je instructeur en jou in overleg bepaald op welke oefeningen en welke basisopvoeding wellicht de nadruk wordt gelegd.

Dus kort samengevat omvat het perfect recall pakket:

  1.  Een “intake” les waarbij je samen met de instructeur je doelen bespreekt.  Dit gesprek zal gemiddeld 1 uur duren en wordt in overleg via videobellen of gewoon via de telefoon gedaan.
  2. 3 privélessen van 60 minuten op ons terrein waarbij jullie gaan werken aan de in het eerste gesprek gestelde doelen.
  3. Toegang tot onze online perfect recall cursus via de Dogs Talk Online academy, waarin je meer dan 85 video’s met instructie vindt met mogelijkheden om te werken aan een betrouwbare hier. Dit is verdeeld in 4 modules en iedere module werkt aan een specifiek onderdeel dat je al dan niet wilt verbeteren.
  4. Direct contact met je instructeur voor al je vragen via whatsapp of e-mail gedurende je pakket.

Kosten
€ 185,-

Wanneer 
Dit wordt in overleg gepland.

Voor aanmelden voor een perfect recall pakket kun je een mailtje sturen naar : info@dogstalk.nl

Details

Cursusduur
In totaal 4 lessen bestaande uit:
1 intake les via videobellen of telefoon
3 lessen op ons terrein
Toegang tot de volledige online perfect recall cursus in onze online academy

Groepsgrootte
Maximaal 1 deelnemers per cursus.

Kosten
€ 185,- per cursus

Wanneer 
Dit wordt in overleg gepland.