Project Description

Omschrijving

Voor wie?
Voor kinderen van 7 – 12 jaar en hun hond.  Aanwezigheid van een ouder is verplicht. Tevens moet de hond sociaal zijn naar andere honden en niet zo sterk voor je kind dat hij hem zelf niet kan vasthouden. Begeleiding van een ouder op het veld is absoluut prima indien nodig, maar niet noodzakelijk. Voor de ouders zal er koffie en thee aanwezig zijn en de kinderen krijgen na afloop van iedere les een glaasje fris en een zakje chips.

Wat gaan we doen?

Vindt jullie kind het jammer dat ze zelf niet mee op cursus mogen met jullie hond? Of vinden jullie als ouders het jammer dat je kind niet zoveel met je hond doet thuis? Dan is nu de kans. In 4 lessen van 45 minuten gaat je kind samen met je hond allerlei leuke oefeningen leren die ze samen thuis ook kunnen doen. Spelenderwijs krijgt je kind ook wat uitleg over hoe honden nu eigenlijk denken en leren, en wat ze zelfs vertellen met hun lichaam.
Zo leren ze hoe ze thuis op een goede manier samen kunnen spelen en het zal de band tussen jullie kind en jullie hond absoluut alleen maar sterker maken.
Twijfel je jullie hond geschikt is voor deze cursus, neem dan gerust contact met ons op.

Details

Cursusduur
4 lessen van 45 minuten

Cursuslocatie
Onze eigen locatie in Haelen

Groepsgrootte
Maximaal 4 deelnemers per cursus ( leeftijd 7-12 jaar)

Kosten
€ 60,- per cursus

Wanneer 
Zie lesrooster voor actuele data en dagen

Bekijk het rooster