Project Description

Omschrijving

Voor wie?
Voor alle honden die al een puppycursus of meer hebben gedaan. Er is geen leeftijdsgrens voor deze cursus en er zullen honden van verschillende leeftijden in deze cursus zitten. Twijfel je of het voor jou hond een goede keuze is, neem dan gerust contact met ons op.

Wat gaan we doen?
Herken je dat bij jouw hond het principe “eerst denken, dan doen” niet heel sterk aanwezig is. Heeft hij moeite met zich te beheersen in opwindende situaties en merk je dat even wachten gewoon heel lastig is. Dan is deze supercharge special op zijn lijf geschreven. Je zult in deze cursus allemaal spellen aangereikt krijgen die zowel heel leuk zijn om te doen, eenvoudig thuis op te zetten en als doel hebben om bij je hond wat meer impulse controle te creëeren.

We gaan aan de slag met basisprincipes van impulscontrole en ook basisoefeningen zoals stabiele zit en af komen aan bod. Daarnaast worden er leuke spellen gedaan om je hond te leren nadenken in opwinding en die impulscontrole te bewaren die je graag ziet als het een moeilijke situatie is en hij eigenlijk liever vooral zou gaan doen waar hij zelf zin in heeft.

Details

Cursusduur
4 lessen van een uur.

Cursuslocatie
Ons eigen terrein in Haelen

Groepsgrootte
Maximaal 6 deelnemers per cursus ( minimale leeftijd 14 jaar)

Kosten
€ 60,- per cursus

Wanneer 
Zie lesrooster voor actuele data en dagen

Bekijk het rooster