Project Description

2018-10-17T14:02:41+02:00

Dogs Agility Fun Starter

Omschrijving Voor wie? De Dogs Agillity Fun Start cursus is voor volwassen honden vanaf 12 maanden. De honden moeten redelijk onder appél staan en sociaal zijn naar andere honden. Los kunnen volgen is geen voorwaarde, maar maakt het wel makkelijker. Je dient minimaal een basic cursus gehoorzaamheid te hebben gehad. Je hond dient in goede conditie [...]

2018-10-17T14:08:31+02:00

Dogs Agility Fun

Omschrijving Voor wie? De Dogs Agillity Fun cursus is voor volwassen honden vanaf 12 maanden. De honden moeten redelijk onder appél staan en sociaal zijn naar andere honden. Los kunnen volgen is geen voorwaarde, maar maakt het wel makkelijker. Je dient eerst bij ons een agility fun starter cursus te hebben gevolgd.  Daarna kan je doorstromen  [...]

2019-03-12T19:20:24+02:00

Fetch & Find Special

Doet jouw hond niets liever dan dingen oppakken en naar jou toe brengen? Komt hij met vanalles aanslepen en kan hij geen genoeg krijgen van apporteren. Dan is deze special de leukste cursus die je aan jouw hond kunt geven. 4 weken staan in het teken van apporteren en zoeken, waarbij hij leert om netjes te apporteren, te zoeken naar verschillende dingen en nog wat andere leuke oefeningen met een apport. Voorwaarde voor deelname is dat je hond echt goed dingen wil oppakken en terugbrengen.

2019-03-12T19:22:18+02:00

Optimisme Boost Special

Geef je hond een boost in zijn optimisme en zelfvertrouwen met deze supercharge special. In 4 weken ga je aan de slag met diverse spellen die je hond leren dat nieuwe dingen in zijn omgeving niet spannend of eng zijn, maar juist leuk en belonend. Hij leert zijn lichaam kennen en onderzoekt op zijn eigen tempo wat hij al wel en niet zomaar durft. Zeker weten dat hij na deze cursus vol zelfvertrouwen en met open vizier de wereld instapt.

2019-03-12T19:20:12+02:00

Trick & Treat Special

Nee deze special is niet voor Halloween , maar is wat de naam zegt. Je gaat leuke “trucjes” met je hond doen en daar wordt hij voor beloond. Denk hier aan dingen die richting doggy dance gaan door je hond te leren op een bepaalde manier om , onder en over je heen te laten gaan. Ook oefeningen die in de training van hulphonden zitten, zoals trekken en duwen aan objecten en wat fun oefeningen om het niet te zwaar te maken, want je hond kan onmogelijk een uur lang shape oefeningen doen en dat is wat we wel vragen bij de meeste “trucjes”. Dus een cursus om gewoon lekker lol te hebben met je hond.

2019-03-12T19:20:00+02:00

Kids Fun Special

Speciaal voor de kleinere kinderen van 7-12 jaar is deze special opgezet. Je kind gaat samen je hond allerlei leuke oefeningen leren en spelenderwijs wordt er ook wat uitleg gegeven over hoe honden nu eigenlijk denken en leren en wat ze ons vertellen met hun lichaam. Deze lessen duren 45 minuten en aanwezigheid van een ouder is verplicht. Tevens moet de hond sociaal zijn naar andere honden en niet zo sterk voor je kind dat hij hem zelf niet kan vasthouden. Begeleiding van een ouder op het veld is absoluut prima indien nodig, maar niet noodzakelijk. Voor de ouders zal er koffie en thee aanwezig zijn en de kinderen krijgen na afloop van iedere les een glaasje fris en een zakje chips.

2019-03-12T19:18:20+02:00

Teens Fun Special

Heb jij op zaterdagmiddag niet zoveel te doen en speel je graag met je hond ? Schrijf je dan in voor de Teens Fun Special. Je gaat 4 weken lang leuke spellen spelen samen die jullie relatie sterker maakt en die jou leert hoe je hond eigenlijk het snelste leert. Je gaat hem wat trucjes leren en jullie doen samen wat fun parcoursjes. Kortom je bent 4 weken gewoon lekker bezig met je beste vriendje. Klinkt dit goed ? Schrijf je dan snel in !

2019-03-12T19:19:28+02:00

Sport Fun Special

Bij veel sportcursussen voor honden wordt er op grote schaal gesprongen over en op objecten en moet je hond toch ook wel een beetje een conditie hebben om dit leuk te kunnen volbrengen. Maar wat als je hond nu door een fysieke beperking of door zijn leeftijd of welke reden dan ook beter niet al die sprongen en capriolen kan uithalen. Daar hebben we de Sport Fun special voor bedacht. Je gaat 4 weken lang allerlei leuke parcoursen en oefeningen doen die zo min mogelijk je hond belasten op zijn lijf waar hij het eigenlijk niet kan hebben. Dus zonder springen en krachttrainingen etc. Zeer geschikt voor jonge honden, honden die een aandoening hebben waarbij ze absoluut niet mogen springen of hun lijf op die manier belasten , honden die wat ouder zijn en wat minder soepel in hun lijf etc. Twijfel je of dit wat voor jouw hond is, neem dan gerust contact met ons op.

2019-03-12T19:19:16+02:00

Senior Dog Special

Onze ouwetjes worden vaak vergeten in de dagelijkse oefeningen die we doen. Vanaf een jaar of 8 zie je dat veel honden meer slapen, minder lang hoeven te wandelen en vaak al tevreden zijn met gewoon wat extra aandacht en een knuffel. Maar als je dan toch weer wat met ze gaat doen, leven ze meestal helemaal op en zie je dat ze er nog steeds plezier in hebben. Misschien gaat het niet meer zo snel maar ze kunnen het wel nog allemaal. Daar is deze cursus voor bedoeld. Lekker wat trainen met je senior op zijn tempo. Afwisseling van echte trainingselementen en hersenwerk zorgt voor een blije hond en een trotse baas. Lijkt je dit wat voor jouw senior, geef je dan snel op.