Project Description

2018-10-17T14:02:41+02:00

Dogs Agility Fun Starter

Omschrijving Voor wie? De Dogs Agillity Fun Start cursus is voor volwassen honden vanaf 12 maanden. De honden moeten redelijk onder appél staan en sociaal zijn naar andere honden. Los kunnen volgen is geen voorwaarde, maar maakt het wel makkelijker. Je dient minimaal een basic cursus gehoorzaamheid te hebben gehad. Je hond dient in goede conditie [...]

2018-10-17T14:08:31+02:00

Dogs Agility Fun

Omschrijving Voor wie? De Dogs Agillity Fun cursus is voor volwassen honden vanaf 12 maanden. De honden moeten redelijk onder appél staan en sociaal zijn naar andere honden. Los kunnen volgen is geen voorwaarde, maar maakt het wel makkelijker. Je dient eerst bij ons een agility fun starter cursus te hebben gevolgd.  Daarna kan je doorstromen  [...]

2019-03-12T19:22:18+02:00

Optimisme Boost Special

Geef je hond een boost in zijn optimisme en zelfvertrouwen met deze supercharge special. In 4 weken ga je aan de slag met diverse spellen die je hond leren dat nieuwe dingen in zijn omgeving niet spannend of eng zijn, maar juist leuk en belonend. Hij leert zijn lichaam kennen en onderzoekt op zijn eigen tempo wat hij al wel en niet zomaar durft. Zeker weten dat hij na deze cursus vol zelfvertrouwen en met open vizier de wereld instapt.

2019-05-05T16:46:31+02:00

Trick & Treat Special

Nee deze special is niet voor Halloween , maar is wat de naam zegt. Je gaat leuke “trucjes” met je hond doen en daar wordt hij voor beloond. Denk hier aan dingen die richting doggy dance gaan door je hond te leren op een bepaalde manier om , onder en over je heen te laten gaan. Ook oefeningen die in de training van hulphonden zitten, zoals trekken en duwen aan objecten en wat fun oefeningen om het niet te zwaar te maken, want je hond kan onmogelijk een uur lang shape oefeningen doen en dat is wat we wel vragen bij de meeste “trucjes”. Dus een cursus om gewoon lekker lol te hebben met je hond.

2019-03-12T19:20:00+02:00

Kids Fun Special

Speciaal voor de kleinere kinderen van 7-12 jaar is deze special opgezet. Je kind gaat samen je hond allerlei leuke oefeningen leren en spelenderwijs wordt er ook wat uitleg gegeven over hoe honden nu eigenlijk denken en leren en wat ze ons vertellen met hun lichaam. Deze lessen duren 45 minuten en aanwezigheid van een ouder is verplicht. Tevens moet de hond sociaal zijn naar andere honden en niet zo sterk voor je kind dat hij hem zelf niet kan vasthouden. Begeleiding van een ouder op het veld is absoluut prima indien nodig, maar niet noodzakelijk. Voor de ouders zal er koffie en thee aanwezig zijn en de kinderen krijgen na afloop van iedere les een glaasje fris en een zakje chips.