Fitness Special

Fitness Special2018-10-16T17:32:25+00:00

Project Description

Omschrijving

Voor wie?
Voor alle honden die al een puppycursus of meer hebben gedaan en ontzettend graag voorwerpen apporteren.  Let op ! Wil hij nog niet apporteren dan is dit niet een geschikte cursus om het te leren.

Wat gaan we doen?
Bij de fitness fun staat lichaamsbalans en evenwichtig gangwerk centraal. Je wilt je hond niet overvragen door hem “te lokken”  met voer over allerlei obstakels waar hij misschien nog helemaal niet aan toe is, maar die hij wel neemt omdat hij heel graag dat voer wil hebben.  In 4 weken ga je goed leren kijken of je hond aangeeft dat hij misschien een stapje terug moet doen of juist veel meer vooruit kan. Gaan we dan helemaal niet belonen met voer ?  Natuurlijk wel, maar op de momenten dat het nodig is en met beleid om te voorkomen dat je hond maar blind je voer achterna loopt en geen poging doet om zelf goed te kijken waar hij nu zijn pootjes neerzet.

Daarnaast wordt er ook aandacht geschonken aan platform training, waar hij op een plek diverse oefeningen leert uitvoeren en ook daar weer stabiel leert zijn in de houding die je op dat moment van hem vraagt.

De ervaring leert dat dit heel vermoeiend is voor de meeste honden en dat ze het ontzettend graag goed willen doen en hun best doen om met jou te werken. Daarom duurt deze les ook 45 minuten. Langer lukt het de meeste honden niet om voldoende focus en spierkracht te hebben en het gevraagde uit te voeren.

 

Details

Cursusduur
4 lessen van 45 minuten.

Cursuslocatie
Onze eigen locatie in Haelen

Groepsgrootte
Maximaal 6 deelnemers per cursus ( minimale leeftijd 14 jaar)

Kosten
€ 60,- per cursus

Wanneer 
Zie lesrooster voor actuele data en dagen

Bekijk het rooster