Project Description

Omschrijving

Voor wie?
Voor alle honden die al een puppycursus of meer hebben gedaan en ontzettend graag voorwerpen apporteren.  Let op ! Wil hij nog niet apporteren dan is dit niet een geschikte cursus om het te leren.

Wat gaan we doen?
Doet jouw hond niets liever dan dingen oppakken en naar jou toe brengen? Komt hij met van alles aanslepen en kan hij geen genoeg krijgen van apporteren. Dan is deze special de leukste cursus die je aan jouw hond kunt geven. 4 weken staan in het teken van apporteren en zoeken, waarbij hij leert om netjes te apporteren, te zoeken naar verschillende dingen en nog wat andere leuke oefeningen met een apport.

Aangezien deze cursus echt bedoeld is voor die honden die al aanleg en drive hebben om te apporteren kan het zijn dat we bij twijfel vragen om eerst een keer met je hond langs te komen, zodat we kunnen testen of hij ook hier met jou wil werken en objecten wil komen brengen. Lukt dit namelijk niet, dan zal de cursus voor jou als baas vooral heel frustrerend werken en dat is nu net niet de bedoeling. Het is een superleuke special als je hond dit leuk vindt. En zoals met alles zal dat per hond verschillend zijn.  Maar zeg nou zelf, hoe leuk is het als je hond je dingen komt brengen en je hier op kunt door trainen.

Details

Cursusduur
4 lessen van een uur.

Cursuslocatie
Onze eigen locatie in Haelen

Groepsgrootte
Maximaal 6 deelnemers per cursus ( minimale leeftijd 14 jaar)

Kosten
€ 60,- per cursus

Wanneer 
Zie lesrooster voor actuele data en dagen

Bekijk het rooster