Project omschrijving

Omschrijving

Voor wie?
Voor alle honden die een basic of vergelijkbare training hebben doorlopen en verder willen werken aan de Life Skills van hun hond.

Wat gaan we doen?

In de Life Skills cursus gaan we 8 weken lang iedere les een ander thema behandelen dat staat voor een Life Skill. In deze les worden specifieke spellen gedaan om te werken aan die vaardigheid.
De Life Skills waar we mee aan de slag zullen gaan zijn: Focus, Impuls controle, Kiezen voor dichtbij de baas zijn, Optimisme, Zelfvertrouwen en ontspanning, Doorzettingsvermogen, Betrouwbare hier en Fitness. Dit betekent dat iedere les grotendeels andere oefeningen aan bod zullen komen die passen bij het thema. Enkele oefeningen zullen wel steeds terugkeren omdat deze toepasbaar zijn bij iedere vaardigheid. Zo krijg je als baas een goed beeld van welke vaardigheden bij je hond nog extra aandacht nodig hebben en welke hij wellicht al beheerst. En kun je heel gericht gaan trainen op de onderdelen waar jouw hond nog moeite mee heeft.

Je krijgt na iedere les een email met de oefeningen van de les stap voor stap uitgelegd, zodat je thuis nog eens rustig kunt nalezen hoe het ook alweer ging. En op deze manier kun je eenvoudig aan andere gezinsleden uitleggen wat je op de cursus aan het doen bent, zodat je allemaal op dezelfde manier je hond helpt met het gedrag dat je graag wilt zien. Deze informatie kun je ook altijd weer terugvinden op je persoonlijke pagina van ons cursistenportaal.

Details

Cursusduur
8 lessen van een uur.

Cursuslocatie
8 lessen zullen plaatsvinden op onze eigen terrein in Haelen.

Groepsgrootte
Maximaal 6 deelnemers per cursus ( minimale leeftijd 14 jaar)

Kosten
€ 107,50 per cursus

Wanneer 
Zie lesrooster voor actuele data en dagen

Bekijk het rooster