Project omschrijving

Omschrijving

Voor wie?
Voor honden vanaf 1 jaar die minimaal een basic cursus hebben gevolgd bij onze hondenschool.

Wat gaan we doen?
Nu je de basisopvoeding van je hond langzaam onder de knie hebt en de ergste fases van de puberteit wellicht achter de rug zijn, wil je graag verder met je hond zijn training. In deze cursus gaan we met concept training de oefeningen die we in de basic cursus hebben geleerd stabiel maken.
Dit betekent dat je hond gaat leren dat zit ook echt zit betekent en als je vraagt of hij blijft dat hij niet binnen 1 seconde bedenkt dat de buurhond eigenlijk wel supergezellig is om even mee te spelen.

We werken aan het hierkomen en natuurlijk het wandelen aan een losse lijn. We zullen per groep bekijken of los van de lijn werken al een optie is en op welke momenten wel en welke niet. Er zal worden gewerkt met wat targettraining, apporteren en obedience oefeningen. Allemaal op basis van concept trainen en game based oefeningen.

Indien je je aanmeldt voor deze cursus, gaan we ervan uit dat je ook serieus aan het werk wilt met je hond en het leuk vindt om gedurende de week lekker met hem te oefenen. Op deze manier zul je ook echt vooruitgang zien in de lessen en houden jullie samen plezier in het trainen van de diverse oefeningen.

Je krijgt na iedere les een email met de oefeningen van de les stap voor stap uitgelegd, zodat je thuis nog eens rustig kunt nalezen hoe het ook alweer ging. En op deze manier kun je eenvoudig aan andere gezinsleden uitleggen wat je op de cursus aan het doen bent, zodat je allemaal op dezelfde manier je hond helpt met het gedrag dat je graag wilt zien.

Details

Cursusduur
8 lessen van een uur

Cursuslocatie
8 lessen zullen plaatsvinden op onze eigen terrein in Haelen.
Eventueel indien de groep het toelaat zal er ook een les buiten ons eigen terrein worden gegeven.

Groepsgrootte
Maximaal 6 deelnemers per cursus ( minimale leeftijd 14 jaar)

Kosten
€ 107,50 per cursus

Wanneer 
Zie agenda en lesrooster voor actuele data en dagen

Bekijk het rooster