Project Description

Omschrijving

Voor wie?
Voor honden van alle leeftijden. (enige voorwaarde is sociaal gedrag naar andere honden)

We zien graag dat onze honden in ons dagelijks leven kunnen meedraaien zonder dat dit voor ons of voor hun een opgave is. Om life skills zoals netjes wachten bij de deur, niet opspringen bij bezoek, zonder stress lichamelijk laten onderzoeken, niet blaffen of druk doen als de deurbel gaat, rustig in en uit de auto springen, geen eten van tafel stelen etc te kunnen uitvoeren, zullen we dit wel aan onze honden moeten leren. Deze zaken komen namelijk dagelijks terug en voor de meeste mensen geldt dat ze graag zien dat hun viervoeter deze vaardigheden zo snel mogelijk leert. Dit zorgt er namelijk voor dat je hond er altijd bij mag zijn je hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Een win-win situatie voor jullie beiden, want je hond wil niets liever dan volledig deel uitmaken van jullie gezin. En dit gaat het beste als hij weet hoe hij zich in bepaalde situaties hoort te gedragen. Of beter gezegd hoe wij mensen graag zien dat hij zich gedraagt. Want als je het aan je hond zou vragen, dan zou hij zijn hondse gedrag uiteraard de voorkeur geven.

In de Be Good Special gaan we 4 weken lang werken aan je hond in kleine stapjes leren om deze vaardigheden onder de knie te krijgen. Dit lukt natuurlijk niet in 4 weken, maar je krijgt wel alle handvaten om er thuis mee aan de slag te gaan.  Met voldoende oefening en geduld zijn al deze zaken prima aan te leren voor iedere hond. Dus wil jij graag aan de slag met deze zogenaamde “huis, tuin en keuken”  vaardigheden, geef je dan op voor deze special.

Je krijgt na iedere les een email met de oefeningen van de les stap voor stap uitgelegd, zodat je thuis nog eens rustig kunt nalezen hoe het ook alweer ging. En op deze manier kun je eenvoudig aan andere gezinsleden uitleggen wat je op de cursus aan het doen bent, zodat je allemaal op dezelfde manier je hond helpt met het gedrag dat je graag wilt zien.

Details

Cursusduur
4 lessen van een uur

Cursuslocatie
4 lessen zullen plaatsvinden op onze eigen terrein in Haelen

Groepsgrootte
Maximaal 6 deelnemers per cursus ( minimale leeftijd 14 jaar)

Kosten
€ 60,- per cursus

Wanneer 
Zie agenda en lesrooster voor actuele data en dagen

Bekijk het rooster