Project omschrijving

Omschrijving

Voor deze cursus geldt dat er voorlopig een aanname stop is.  Het is wel mogelijk om op de wachtlijst te geplaatst te worden. Indien er een plek vrij komt, worden mensen op deze lijst eerst benaderd.

Voor wie?
De Dogs Agillity Fun Start cursus is voor volwassen honden vanaf 12 maanden. De honden moeten redelijk onder appél staan en sociaal zijn naar andere honden. Los kunnen volgen is geen voorwaarde, maar maakt het wel makkelijker. Je dient minimaal een basic cursus gehoorzaamheid te hebben gehad. Je hond dient in goede conditie te zijn. Wanneer je hond een aandoening aan gewrichten of spieren heeft is deze cursus niet geschikt aangezien er wel enige belastbaarheid gevraagd wordt. Bij twijfel neem contact op met een van onze instructeurs.

Wat gaan we doen?
De basis van de agility zal absoluut nog wel aan bod komen, maar er zal ook voldoende ruimte zijn voor korte parcoursjes en wat fun elementen. Dit betekent dat we volledig recreatief trainen en niet de intentie hebben om mensen op te leiden om wedstrijden te gaan lopen met hun hond. Deze cursus is vooral bedoeld voor iedereen die gewoon lekker bezig wil zijn met basis agility met zijn hond en vooral veel plezier wil hebben samen.

Verder wordt er van de cursisten verwacht dat ze ruim op tijd aanwezig zijn om te helpen het parcours op te zetten en na de les ook weer helpen met afbreken. Ook dit onderdeel van de agility hoort bij de cursus, aangezien je ook leert van hoe je een parcours opzet. Door dit wekelijks te doen, weet je ook waarom welke afstanden worden gebruikt en kun je eventueel ook thuis wat eenvoudige dingen oefenen.

Details

Cursusduur

Cursuslocatie

Groepsgrootte

Kosten

Wanneer 
Deze cursus wordt vanaf september weer opgenomen in ons reguliere rooster

Bekijk het rooster