Project omschrijving

Onze huisregels mbt Corona geldend vanaf 28 augustus ( let op ! deze kunnen gedurende het seizoen veranderen indien dat noodzakelijk is)
Omdat we graag willen voldoen aan de 1,5 meter afstand houden en daarmee de gezondheid en veiligheid van iedereen in acht willen houden, kiezen we voor de volgende opzet.

1) De groepen zijn niet groter dan maximaal 4 cursisten;

2) Het is voorlopig  niet toegestaan om 1 extra persoon mee te laten komen naar de cursus als kijker.

3) Het is verplicht voor de les de handen te desinfecteren met de handgel die we daarvoor ter beschikking stellen;

4) Heb je klachten, dan blijf je thuis. Ook als een huisgenoot ziek is dan blijf je thuis. Laten we hier met zijn alle zorgvuldig mee om gaan, zodat iedereen gezond kan blijven;

5) Cursisten houden onderling minimaal 1,5 meter afstand en laten hun honden geen contact maken met elkaar om te voorkomen dat bijvoorbeeld de lijnen in elkaar verstrikt raken en er geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden;

6) Als je op het terrein komt voor aanvang van de les, loop je meteen naar het veld waar je les hebt en ga je niet eerst met je medecursisten praten voor het veld. Dit zorgt voor onnodig dicht bij elkaar staan.

Op deze manier proberen we de veiligheid te waarborgen en te voldoen aan de regels van de RIVM en met zijn allen zo gezond mogelijk te blijven.