Over mij

Hllo, mijn naam is Monicque van Rossum. Met mijn man, dochter en hond wonen we in Roermond. Heel mijn leven heb ik honden om mij heen gehad. Van puppy’s tot oude bessies die hun laatste jaren nog een warme mand zochten. De liefde voor honden heeft me ook naar mijn beroep als hondenfotograaf geleid. Ik geniet hier iedere sessie weer van. Met onze hond Zoey, een kruising Labrador/ Weimaraner, een puber van 15 maanden, heb ik de Basis cursus bij Dogs Talk gevolgd en  ben ik in contact gekomen met het beloningsgericht trainen van honden. Heel enthousiast ben ik hierdoor geworden. Toen er een oproep tot versterking van het team voorbij kwam, heb ik hier snel op gereageerd.

Op dit moment volg ik intern bij Dogstalk de opleiding tot instructeur. Afgelopen seizoen ben ik ook in contact gekomen met het mantrailen en ook daar ben ik heel enthousiast door geworden en doe ik dit op het moment ook met Zoey. In 2019 hoop te kunnen starten met de opleiding tot Kynologisch instructeur.

Opleidingen & workshops

Interne opleiding tot instructeur volgens concepttraining methode door Dogs Talk ( 2018)
Super Trainer Live 2018 in Devon Engeland bij Absolute Dogs UK. (4-daags seminar)
Pro Dog Trainer Live 2018 in Devon Engeland bij Absolute Dogs UK. ( 2 daags seminar)
Instructeursdag bij HACR – Thema : De invloed van hormonen op onze honden door Sam Turner.( 9 december)
Detectielevel 1 bij Track en Trail Nederweert
Lezing Hoog Risico honden bij de Hondencampus in Tilburg

Gepland voor 2019:
Opleiding voor Kynologisch instructeur bij HACR
Hond-kind manifestatie 6 juni 2019