Over mij

Als dochter van een hondenfokker/trainer kan ik natuurlijk niet veel anders dan gek zijn op dieren. Het is me als het ware met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan hebben we honden in huis gehad en ben ik gewend geweest om dieren om me heen te hebben. Toen we verhuisden naar Haelen, kreeg ik mijn eigen pony waar ik jaren wedstrijden mee heb gereden en later kwamen er nog meerdere paarden die ik met veel plezier heb gereden en getraind.
De honden waren altijd om ons heen en ik heb heel wat uren doorgebracht bij de pups die hier geboren werden in de kennel.

Inmiddels woon ik niet meer thuis, maar studeer ik Dierwetenschappen in Wageningen. Uhm… yep weer iets met dieren. Dat heeft mijn moeder toch ergens diep in mij geplant geloof ik :-).
Maar het is ook ontzettend leuk en interessant om met dieren, hun gedrag, hun biologie en hun genenpakket bezig te zijn. Ik leer dagelijks dingen waardoor de puzzelstukjes die soms nog ontbraken ineens een groter beeld laten zien en dat smaakt eigenlijk naar meer.
Dus toen mijn moeder vroeg of ik misschien zin had om te gaan helpen bij de hondenschool, was dit niet echt een moeilijke vraag. Ik train zelf al jaren met onze eigen honden en heb al heel wat ervaring door wat we thuis allemaal met onze eigen honden meemaken en hebben meegemaakt.

Ik hoop de komende maanden nog meer te leren en jullie zullen me regelmatig op het veld zien in het weekend. Ik ben in 2019 gestart met de opleiding om kynologisch instructeur te worden. En verder leer ik natuurlijk graag van mijn moeder en Nadia die me met plezier helpen om een goede instructeur te worden.

Opleidingen & workshops

Animal Sciences aan de Universiteit van Wageningen (2e jaar)
Pro Dog Trainer Course bij Absolute Dogs UK.
Interne opleiding tot instructeur volgens concepttraining methode door Dogs Talk ( 2018)

Gepland in 2019:
Opleiding tot Kynologisch instructeur bij HACR