Over mij

Als dochter van een hondenfokker/trainer kan ik natuurlijk niet veel anders dan gek zijn op dieren. Het is me als het ware met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan hebben we honden in huis gehad en ben ik gewend geweest om dieren om me heen te hebben. Toen we verhuisden naar Haelen, kreeg ik mijn eigen pony waar ik jaren wedstrijden mee heb gereden en later kwamen er nog meerdere paarden die ik met veel plezier heb gereden en getraind.
De honden waren altijd om ons heen en ik heb heel wat uren doorgebracht bij de pups die hier geboren werden in de kennel.

Inmiddels werk ik parttime bij een Makelaardij Kantoor en rijd ik in mijn vrije tijd weer paarden van anderen. Daarnaast woont Olivia, onze jongste labrador, bij mij en mijn vader en train en wandel ik veel met haar.
Mij studie dierwetenschappen was een mooie aanvulling op het werk dat ik nu bij de hondenschool doe. Maar het is ook ontzettend leuk en interessant om met dieren, hun gedrag, hun biologie en hun genenpakket bezig te zijn. Ik leerde er dagelijks dingen waardoor de puzzelstukjes die soms nog ontbraken ineens een groter beeld lieten zien en dat smaakt eigenlijk naar meer.
Dus toen mijn moeder vroeg of ik misschien zin had om te gaan helpen bij de hondenschool, was dit niet echt een moeilijke vraag. Ik train zelf al jaren met onze eigen honden en heb al heel wat ervaring door wat we thuis allemaal met onze eigen honden meemaken en hebben meegemaakt.

Ik zal de komende jaren vast en zeker nog meer leren en jullie zullen me regelmatig op het veld zien vanaf 2020. Ik heb in 2020 ook de opleiding voor kynologisch instructeur afgerond en daardoor een mooie basis. En verder leer ik natuurlijk graag van mijn moeder en Nadia die me met plezier helpen om mijn kennis nog meer te vergroten.

Opleidingen

Gediplomeerd Kynologisch instructeur

Animal Sciences aan de Universiteit van Wageningen (3 jaar)
Interne opleiding tot instructeur volgens concepttraining methode door Dogs Talk ( 2018)
Module A, B en C van de opleiding tot Kynologisch instructeur, HACR(2019)
Module D van de opleiding tot Kynologisch instructeur, HACR(2020)