Project omschrijving

Omschrijving

Voor professionals bieden wij een workshop concept trainen aan op locatie.
Deze workshop wordt gegeven door ervaren concept trainers Daniëlle van den Heuvel en Nadia Bagmeijer. Zij hebben beiden al vele jaren ervaring met het geven van lessen op deze manier en ook hun eigen honden zijn via deze methode getraind. Gedurende de afgelopen jaren hebben ze hun eigen ervaring en kennis gecombineerd met het concept trainen zoals dat door mensen als Absolute Dogs en Susan Garret wordt gedoceerd.
Deze methode passen zij toe in alle cursussen van Dogs Talk en wordt aan de cursisten met veel passie en enthousiasme doorgegeven. De positieve effecten van deze manier van trainen zien ze dagelijks op het veld en ook in de gedragstherapie bij probleemhonden.

De workshop is bedoeld voor instructeurs, maar ook voor cursisten die bovenmatig geïnteresseerd zijn in het trainen en opvoeden van honden. De workshop heeft als doel inzicht te geven in de theorie van het concept trainen en een stukje praktijk zodat er kan worden geoefend met diverse oefeningen uit de methode.

Programma Workshop
1,5-2 uur theorie
Tijdens de theorie wordt uitgelegd wat concept trainen nu precies inhoudt en hoe de spellen en de 3 pijlers waar de methode op rust met elkaar verweven zijn.
Er wordt ook actieve participatie van de deelnemers verwacht gedurende dit deel.
Korte pauze  ( 15 min)
45 minuten praktijk
Hier worden diverse oefeningen van het concept trainen hands on uitgelegd en gaan deelnemers aan de slag met een eigen hond
Lange pauze (45-60 min)
45 minuten praktijk.

Na het volgen van deze workshop heb je als deelnemer een goed beeld van hoe je concept trainen kunt inzetten in de training en opvoeding van je hond.
Je krijgt na afloop 12 game cards mee met de diverse oefeningen stap voor stap uitgeschreven.

Details

Tijdstip en datum workshop
Op aanvraag.
Ideale tijdsduur:
Theorie van 10:00 tot 12:00
Praktijk van 12:15-13:00
Lunch
Praktijk van 14:00-14:45

Locatie

In Nederland of België, maar maximaal 2,5 uur rijafstand van Haelen

Groepsgrootte
Maximaal  12  deelnemers met hond
Bij meer deelnemers zonder hond extra, zijn extra kosten verbonden. ( per deelnemer € 15,- extra)

Kosten
€  500,-  incl BTW
+ afhankelijk van locatie gemiddeld € 75,- reistijdkosten. (Dit wordt bekeken per workshop en dus afhankelijk van afstand)

Instructeur
Daniëlle van den Heuvel en Nadia Bagmeijer

Bekijk het rooster