Project omschrijving

Omschrijving

Voor wie?
Voor iedereen die om wat voor reden dan ook liever privéles heeft bij de opvoeding van zijn pup. En indien mogelijk beginnen we daar al mee voor de pup in huis komt.

Wat biedt het privépakket?
Een van onze instructeurs zal via videobellen of telefoon een uitgebreid intake gesprek met jou plannen over wat je allemaal kunt verwachten als je pup er eenmaal is, hoe honden leren. Hoe je je huis kunt voorbereiden op je pup, wat je mag verwachten van een pup en als er kinderen zijn, hoe het beste daarmee om te gaan. Daarnaast kom je 3 keer bij ons op het terrein met je pup trainen. Dit alles in een samen vast te stellen tijdsbestek. Voor de een is dat wellicht allemaal in de eerste maand en de ander wil het graag uitstrijken over 2-3 maanden. Dit kan allemaal. Daarnaast krijg je toegang tot onze online puppy cursus met video instructie van alle oefeningen en spellen zodat je thuis nog eens rustig kunt kijken hoe die oefening ook al weer ging. De ervaring leert dat dit een fijne manier is om nog eens terug te kijken, omdat je als je zelf bezig bent met je pup op het veld toch altijd wat mist van de uitleg. Helemaal niet gek want je pup zal altijd veel aandacht van je vragen, dus het is normaal dat je dan wat mist of niet onthoudt.

Dus kort samengevat omvat het puppy pakket:

  1. 1 “intake” les waarbij je wordt voorbereid op wat je kunt verwachten als je een pup krijgt. Dit gesprek vindt doorgaans plaats bij jouw thuis, afspraken hierover worden in overleg gemaakt.
  2. 3 privélessen van 45-60 minuten ( afhankelijk van hoe snel je pup moe is) op ons terrein waarbij de basisoefeningen en opvoeding aan bod komen.
  3. Toegang tot onze online puppy cursus via de Dogs Talk Online academy, waarin je meer dan 25 oefeningen met video instructie vindt en ontzettend veel informatie die je graag wilt als je net een pup hebt over zindelijkheid, puppy bijten, benchtraining etc.
  4. Direct contact met je instructeur voor al je vragen via whatsapp of e-mail gedurende je pakket.

Kosten
€ 185,-

Wanneer
Dit wordt in overleg gepland.

Voor aanmelden voor een puppy pakket kunt u een mailtje sturen naar : info@dogstalk.nl

Details

Cursusduur
In totaal 4 lessen bestaande uit:
1 intake les bij jullie thuis ( afhankelijk van de afstand ) of een videobel gesprek
3 lessen op ons terrein
Toegang tot de volledige online puppy cursus in onze online academy

Groepsgrootte
Maximaal 1 deelnemers per cursus.

Kosten
€ 185,- per cursus

Wanneer 
Dit wordt in overleg gepland.

Meld je aan voor dit pakket door een e-mail te sturen naar info@dogstalk.nl

Lees hieronder reviews van onze cursisten over het puppy pakket :

Door alle regelgeving omtrent het corona-virus, hebben we gekozen voor de online puppy-cursus. En ondanks dat het jammer is dat we niet met een groep samen konden oefenen, is de hele cursus erg goed bevallen. Wat we erg fijn vinden is natuurlijk de lessen die we fysiek gevolgd hebben, waar we al onze vragen mochten stellen. De online lessen zijn erg duidelijk en konden we al snel mee aan de gang, maar de bevestiging of net andere uitleg waarom de oefeningen op een bepaalde manier gedaan worden gaf veel duidelijkheid. We gaan de zomer door met deze lessen om de basis heel goed onder de knie te krijgen en hopen ergens rond sep/okt weer verder te gaan met de volgende les. Want het is ook nog eens heel erg leuk om te doen!!! Danielle, bedankt voor alle wijze lessen en uitleg

Karen en Beer