Project omschrijving

Omschrijving

Voor wie?
Voor honden vanaf ongeveer 9 maanden die minimaal een puppycursus maar bij voorkeur ook een basis cursus hebben gedaan.

Wat gaan we doen?
In tegenstelling tot onze andere cursussen zal deze cursus volledig plaatsvinden buiten ons eigen terrein. Dus out & about :-).
Iedere les ga je met je groep ergens naar een locatie die jullie dagelijks zullen meemaken in je wandelingen of wellicht doordat je hond mee gaat op vakantie of naar het werk en je op plekken komt waar je wat meer oefening in zou willen hebben.  Dit kan variëren van een wandeling door het dorp en een boswandeling tot naar de stad gaan en een les op een open veld in de regio. Kortom diverse locaties die voor de ene combinatie hond en baas heel prima te managen zijn, maar voor de andere misschien een dagelijkse uitdaging.

Er zal ook geoefend worden op zaken zoals wachten voor een deur, rustig in en uit de auto gaan, veilig even wachten in de auto, iemand netjes begroeten, andere honden netjes begroeten etc.

Deze cursus is echt bedoeld om handvaten te krijgen in je dagelijkse leven met je hond en te oefenen in diverse contexten zodat je hond alle dingen die je met hem hebt geoefend in de puppy en basic cursus leert toepassen op jullie dagelijkse uitjes.

Je krijgt na iedere les een email met de oefeningen van de les stap voor stap uitgelegd, zodat je thuis nog eens rustig kunt nalezen hoe het ook alweer ging. En op deze manier kun je eenvoudig aan andere gezinsleden uitleggen wat je op de cursus aan het doen bent, zodat je allemaal op dezelfde manier je hond helpt met het gedrag dat je graag wilt zien.

Details

Cursusduur
6 lessen van een uur

Cursuslocatie
De locatie is iedere les anders en zal per les worden doorgegeven

Groepsgrootte
Maximaal 4 deelnemers per cursus ( minimale leeftijd 14 jaar)

Kosten
€ 150,- per cursus

Wanneer 
Zie rooster

Bekijk het rooster