Project omschrijving

Omschrijving

Voor wie?
Voor honden die minimaal een Dogs Basic cursus met goed gevolg hebben doorlopen.

Wat gaan we doen?
In tegenstelling tot onze andere cursussen zal deze cursus volledig plaatsvinden buiten ons eigen terrein. Dus out & about :-).
Iedere les ga je met je groep ergens naar een locatie die jullie dagelijks zullen meemaken in je wandelingen of wellicht doordat je hond mee gaat op vakantie of naar het werk en je op plekken komt waar je wat meer oefening in zou willen hebben. Dit kan variëren van een wandeling door het dorp en een boswandeling tot naar de stad gaan en een les op een open veld in de regio. Kortom diverse locaties die voor de ene combinatie hond en baas heel prima te managen zijn, maar voor de andere misschien een dagelijkse uitdaging.

De lessen worden steeds aangepast op de mogelijkheden en onmogelijkheden van de groep. In deze lessen wordt dus steeds gekeken waar de noodzaak het hoogst is.

Deze cursus is echt bedoeld om handvaten te krijgen in je dagelijkse leven met je hond en te oefenen in diverse contexten zodat je hond alle dingen die je met hem hebt geoefend in de puppy en basic cursus leert toepassen op jullie dagelijkse uitjes.

Je krijgt na iedere les een email met eventuele tips en aandachtspunten, daarnaast vind je de oefeningen stap voor stap uitgelegd terug in ons cursistenportaal. Zo kan je thuis makkelijk aan de slag met de oefeningen en delen met eventuele gezinsleden!

Details

Cursusduur
6 lessen van een uur

Cursuslocatie
De locatie is iedere les anders en zal per les via een whatsappgroep worden doorgegeven

Groepsgrootte
Maximaal 4 deelnemers per cursus ( minimale leeftijd 14 jaar)

Kosten
€ 150,- per cursus

Wanneer
Zie rooster

Bekijk het rooster