Project omschrijving

Omschrijving

Voor wie?
Voor honden die minimaal een Dogs Basic en Dogs Basic plus met goed gevolg hebben doorlopen.

Wat gaan we doen?

In deze cursus komen alle elementen aanbod. We gaan werken aan stabiliteit. We gaan commando’s die jullie al kennen stabieler maken en nieuwe commando’s aanleren. Wanneer de groep het toelaat wordt er los gewerkt. Daarnaast zullen er diverse “fun” elementen aanbod komen. We zullen aan de slag gaan met werken op afstand met behulp van targets, stuuroefeningen komen aan bod, maar ook apporteren is een onderdeel van de cursus. We gaan dus verder bouwen aan de basis die je in de basic en basic plus hebt geleerd.

Indien je je aanmeldt voor deze cursus, gaan we ervan uit dat hond geen reactiviteit naar andere honden vertoont waardoor hij wellicht te veel afgeleid zal zijn door de aanwezigheid van andere honden. Dit zou zijn leerproces te zeer storen en dan is het moeilijk om echt vooruitgang te boeken. Twijfel je hierover, neem dan even contact op met je instructeur

Je krijgt na iedere les een email met eventuele tips en aandachtspunten, daarnaast vind je de oefeningen stap voor stap uitgelegd terug in ons cursistenportaal. Zo kan je thuis makkelijk aan de slag met de oefeningen en delen met eventuele gezinsleden!

Details

Cursusduur
6 lessen van een uur

Cursuslocatie
De 6 lessen zullen plaatsvinden op onze eigen terrein in Haelen.

Groepsgrootte

Maximaal 4 deelnemers per cursus ( minimale leeftijd 14 jaar)

Kosten
€ 110,- per cursus

Wanneer
Zie agenda en lesrooster voor actuele data en dagen

Bekijk het rooster