Project omschrijving

Omschrijving

Dit webinar is bedoeld voor Kynologisch Instructeurs en gedragstherapeuten die hun lesmethoden willen uitbreiden door op een andere manier naar een hond te kijken.  Dit webinar wordt gegeven door ervaren concept trainers Daniëlle van den Heuvel en Nadia Bagmeijer. Zij hebben beiden al vele jaren ervaring met het geven van lessen op deze manier en ook hun eigen honden zijn via deze methode getraind. Gedurende de afgelopen jaren hebben ze hun eigen ervaring en kennis gecombineerd met het concept trainen zoals dat door mensen als Absolute Dogs en Susan Garret wordt gedoceerd.

Deze methode passen zij toe in alle cursussen van Dogs Talk en wordt aan de cursisten met veel passie en enthousiasme doorgegeven. De positieve effecten van deze manier van trainen zien ze dagelijks op het veld en ook in de gedragstherapie bij probleemhonden.

Het webinar is bedoeld voor instructeurs, gedragstherapeuten, maar ook voor cursisten die bovenmatig geïnteresseerd zijn in het trainen en opvoeden van honden. Het webinar heeft als doel inzicht te geven in de theorie van het concept trainen en een stukje praktijk zodat er op de hondenschool of in de therapie kan worden geoefend met diverse oefeningen uit de methode.

Details

HANDOUT
Na afloop van het webinar ontvangt iedere deelnemer een PDF- bestand met een set gamecards met spellen die gebaseerd zijn op het concept trainen om zelf te gebruiken in zijn of haar lessen. Een aantal van deze games worden in het webinar ook verder uitgewerkt.

Nascholingspunten en certificaat:
Er wordt voor iedere deelnemer een certificaat gestuurd na afloop van het webinar. Dus let bij aanmelding erop dat je je naam zoals je dat op het certificaat vermeld wilt hebben goed invult.

Voor dit webinar ontvang je de volgende nascholingspunten:
NVGH – 2 PE punten
SPPD – in aanvraag
Raad van Beheer – in aanvraag

Presentatie door
Danielle Hermans en Nadia Bagmeijer

Kosten:
€ 30,-

Duur
+/- 2.5 uur

Datum
zondag 21 maart om 16:00 ( VOL)
Zondag 11 april om 14:00 – Nog een paar plekken vrij

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer of laptop. Het werkt helaas niet goed op een telefoon.

Aanmelden voor webinar op 11 april