Project omschrijving

Omschrijving

Voor deze cursus geldt dat er voorlopig een aanname stop is.  Het is wel mogelijk om op de wachtlijst te geplaatst te worden. Indien er een plek vrij komt, worden mensen op deze lijst eerst benaderd.

Voor wie?
De Dogs Agillity Fun cursus is voor volwassen honden vanaf 12 maanden. De honden moeten redelijk onder appél staan en sociaal zijn naar andere honden. Los kunnen volgen is geen voorwaarde, maar maakt het wel makkelijker. Je dient eerst bij ons een agility fun starter cursus te hebben gevolgd.  Daarna kan je doorstromen  naar deze cursus waar de instructeur iedereen op zijn eigen niveau de oefeningen en parcoursen zal laten doen. Hierdoor is het mogelijk om meerdere seizoenen deze cursus te volgen en toch te groeien in jullie ontwikkeling.  Je hond dient in goede conditie te zijn. Wanneer je hond een aandoening aan gewrichten of spieren heeft is deze cursus niet geschikt aangezien er wel enige belastbaarheid gevraagd wordt. Bij twijfel neem contact op met een van onze instructeurs.

Wat gaan we doen?
Net als in de Agility Fun Starter cursus zal deze cursus vooral gericht zijn om op een leuke manier diverse parcoursen te lopen met je hond afgewisseld met funelementen. Omdat je vanuit de Starter cursus door kan stromen in deze groep, zal het niveau per combinatie verschillend zijn, maar dat is geen enkel probleem.  Een parcours of oefening is heel eenvoudig gemakkelijk of juist moeilijker te maken door bijvoorbeeld een verschillende route te lopen of door een oefening wat uitgebreider te doen. Er zijn veel mogelijkheden om allerlei niveau’s per onderdeel aan te bieden, waardoor iedereen op zijn eigen tempo kan groeien en plezier hebben. Want net als eigenlijk alles wat je met je hond doet is het belangrijk dat jullie er samen plezier aan beleven.

Details

Cursusduur
6 lessen

Cursuslocatie
Ons eigen terrein in Haelen

Groepsgrootte
4 cursisten

Kosten
€ 100,-

Wanneer 
Deze lessen worden vanaf september weer opgenomen in ons regulier rooster

Bekijk het rooster